Ремонт на рейки Пловдив - Симеринг ЕООД

Заваръчни дейности и ремонти

Извършваме всякакви видове заварки на леки и тежкотоварни автомобили с помощта на:

  • аргон;
  • електрожен;
  • оксижен;
  • СО2.