Ремонт на рейки Пловдив - Симеринг ЕООД

Ремонт хидравлика

 

Ние от автосервиз Семеринг извършваме ремонт на хидравлични компоненти, като:

  • Кормилни Рейки
  • Хидравлични Цилиндри
  • Хидравлични Помпи
  • Кормилни Рейки
  • Разпределители
  • Хидравлични Крикове
  • Кормилни кутии

Ремонтът на хидравликата се извърша на няколко стъпки:

 

Диагностициране на проблема

 

Ние извършваме диагностика на Вашата хидравлика на база вашите забежи отностно работата на хидравличната система и се констатира  нейните неизправност. Може и да се извърши повторна проверка при затруднение.

 

Демонтаж на хидравличен агрегат 

 

Демотажа на всяка хидравлика обикновенно е доста сложен процес, поради факта, че за да се достигне до агрегата трябва да се демонтират доста автомобилни компоненти в повечето случай това отнема доста време ( 2 -8 часа ) зависимост от автомобила.

 

Ремонт на хидравличен агрегат

 

След като установим проблемът в хидравликата, ние разглобяваме компоненти оглеждаме ги добре и при нужда износените се заменят с нови или рециклирани.  Ремонтния процен е свързан с рециклиране на съставни части от Вашата хидравлика. След обработката и основно почистване, ние сглобяваме по зададените от производителя схеми.

 

Тест на хидравличен агрегат

 

За да можем да бъдем  сигурни, че Вашата хидравлика  е успешна  и надеждена, ние е подлагаме  на натоварващ тест под високо налягане . За целата хидравличния компонент се поставя в хидравлична станиция. 

 

Мотаж на хидравличен агрегат

 

Монтажа на всяка една хидравлика обикновенно доста сложен, поради факта ,че трябва да се възстановят останалите автомобилни компоненти.

 

За да бъдем максимално точни в  изготвянето на индивидуална оферта - цена , моля да посетите нашия автосервиз който се намира на адрес: Пловдив, Околовръстно шосе юг 9 (Околовръстен Път 86, №9)

 

Гаранция за хидравличен агрегат

 

 

Ние знаем, че извършения от нас ремонт е от голямо значение за Вас.Ние от автосервиз Семеринг сме сигурни в това което правим, но за да бъдете сигурни и Вие даваме гаранция и за срок от 1 година.